FAQ'S

Amb APProximitat podràs navegar a través dels comerços, serveis i associacions de Vila de Gràcia, tant a través de les targetes dels comerços, amb els seus corresponents filtres, com a través del mapa.

Et permetrà consultar les principals activitats públiques del barri. 

A més a més, comptes amb un perfil on podràs guardar els teus negocis/entitats preferides i des del qual gestionar les ofertes que tinguis actives amb els comerços.

Fes-nos arribar la teva informació mitjançant aquest formulari. 
Introduirem les teves dades el més aviat possible.

Siusplau, escriu-nos a ajuda@approximitat.cat des d’aquí t’enviarem tota la informació necessària per conèixer tots els avantatges d’aquest pla i què necessitem per donar-te d’alta. 

El registre a APProximitat és funcional. Per poder guardar els teus negocis preferits i per poder associar-te amb les teves ofertes és necessari que facis un breu registre que ens permet generar i validar un ID únic per cada persona usuària.

Les dades s’han introduit de forma automatitzada en el sistema, si detectes errors, tens dues opcions:

  1. Ves al panell de control de negocis i entitats i modifica les dades, si no recordes les teves dades d’accés per modificar les deu teu negoci o entitat al següent link: https://panel.approximitat.cat/contrasenya-oblidada
  2. Et pots dirigir a l’equip d’APProximitat a través del mail ajuda@approximitat.cat

En el cas de que les dades siguin correctes i APProximitat t’agradi molt, pots formar part del projecte a través d’una subscripció que anomanem PLA SOSTENIBLE. Amb aquesta subscripció, a més de fer-nos arribar les teves propostes de millora, també podràs accedir a un panell que permet modificar i/o ampliar les teves dades i (MOLT IMPORTANT) podràs publicar les teves ofertes i generar fidelització amb la teva clientela!

Si molt lamentablement APProximitat no compleix les teves expectatives, ens pots enviar un mail demanant la teva baixa a ajuda@approximitat.cat 

Ens comprometem a eliminar totes les teves dades. 

Les dades de la nostra aplicació han estat descarregades de forma automatitzada i revisades pel personal de la nostra cooperativa, posant especial atenció en aquelles que porten alguna de les nostres etiquetes de sostenibilitat.

La classificació dins d’aquestes etiquetes s’ha fet a través de la informació que ofereix el mateix negoci o associació a la seva web o altres mitjans digitals propis d’aquesta. Si creus que no s’adapten correctament, trobes a faltar alguna informació o, directament, no apareix un comerç, servei o entitat t’animem a que ens ho comuniquis per poder millorar entre totes la nostra aplicació.

Descarrega l'APP / Accedeix al codi

L’APP està en procés de desenvolupament, però si vols ser de les primeres persones a posar-la a prova, inscriu-te a la nostra Newsletter i et mantindrem informada.

La cooperativa AgitaciónNet, ubicada al centre del barri de la Vila de Gràcia, és l’encarregada de desenvolupar la nova aplicació mòbil pels comerços locals del mateix barri durant aquest 2023.

Impulsa
Promou i finança: la Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball