Alta negoci o entitat

Aquest formulari només fa referència la pla comunitari i gratuït, per contractar el pla Sostenible, enviar un email a ajuda@approximitat.cat.

Les dades de la nostra aplicació han estat descarregades de forma automatitzada i revisades pel personal de la nostra cooperativa, posant especial atenció en aquelles que porten alguna de les nostres etiquetes de sostenibilitat.

La classificació dins d’aquestes etiquetes s’ha fet a través de la informació que ofereix el mateix negoci o associació a la seva web o altres mitjans digitals propis d’aquesta. Si creus que no s’adapten correctament, trobes a faltar alguna informació o, directament, no apareix un comerç, servei o entitat t’animem a que ens ho comuniquis per poder millorar entre totes la nostra aplicació.

Descarrega l'APP / Accedeix al codi

L’APP està en procés de desenvolupament, però si vols ser de les primeres persones a posar-la a prova, inscriu-te a la nostra Newsletter i et mantindrem informada.

La cooperativa AgitaciónNet, ubicada al centre del barri de la Vila de Gràcia, és l’encarregada de desenvolupar la nova aplicació mòbil pels comerços locals del mateix barri durant aquest 2023.

Impulsa
Promou i finança: la Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball